Over Klusbedrijf M van Hoorn uit Utrecht

Klusbedrijf M van Hoorn is een betrouwbaar en eerlijk klusbedrijf voor al uw klussen in en rond het huis, kantoor, of bedrijfspand.

Blijven er bij u ook klussen liggen doordat u zelf niet weet hoe u die moet oplossen? Door bijvoorbeeld niet het juiste gereedschap in huis te hebben, of heeft u zelf geen zin of tijd om de klussen uit te voeren? Of wilt u een complete renovatie van uw woning? Dan kunt u terecht bij klusbedrijf M van Hoorn uit Utrecht!

De voordelen van klusbedrijf M van Hoorn uit Utrecht

  • Klusbedrijf M van Hoorn uit Utrecht is een betrouwbaar en eerlijk klusbedrijf, Zo word er samen bekeken en besproken wat de beste oplossing is voor uw probleem of aanpassing, soms kan het bijvoorbeeld goedkoper zijn om iets te vervangen dan te herstellen, of door een kleine aanpassing het probleem te verhelpen.
  • Klusbedrijf M van Hoorn uit Utrecht denkt ook aan uw portemonnee! Zo word er bij de offerte gekeken of er ergens een aanbieding is voor de gekozen benodigdheden, zodat u niet onnodig teveel betaald.
  • Klusbedrijf M van Hoorn uit Utrecht rekent geen onnodige voorrijkosten en of kilometervergoeding in en rond de omgeving van Utrecht.
  • Klusbedrijf M van Hoorn uit Utrecht Is opgericht door Maarten van Hoorn, Na zijn banen zoals fietsenmaker, carrosseriebouwer, Technische dienst parkeergarage, metaalbewerker/lasser, data en elektromonteur heeft hij besloten om zijn eigen klusbedrijf op te zetten, dit omdat hij met zijn eigen klusbedrijf de vrijheid en creativiteit kan uitoefenen waar hij energie van krijgt
  • Klusbedrijf M van Hoorn uit Utrecht is pas tevreden als u dat ook bent
  • Klusbedrijf M van Hoorn uit Utrecht geeft garantie op het uitgevoerde werk
  • Klusbedrijf M van Hoorn uit Utrecht is betrouwbaar, eerlijk en open over de benodigde reparaties.
  • Klusbedrijf M van Hoorn uit Utrecht is werkzaam in onder andere: Zeist, Bilthoven, Utrecht, De Bilt, Houten, Almere, Amersfoort, Lunetten, Hoograven, Lombok, Nieuwegein, Leidsche rijn en omgeving! Dus bent u op zoek naar een klusjesman of klusbedrijf in of rondom deze plaatsen neem dan vrijblijvend contact met mij op!