Klusbedrijf M. van Hoorn in Lochem is uw betrouwbare klusjesman voor alle klussen en onderhoudswerkzaamheden in en rondom uw huis of bedrijf. Het bedrijf wordt gerund door de eigenaar Maarten van Hoorn, die zelf de vakman is achter de diensten die worden aangeboden.

Als klusjesman bij klusbedrijf M. van Hoorn heb ik veel ervaring en expertise opgebouwd op verschillende vakgebieden, waaronder timmerwerk, schilderwerk, loodgieterswerk en elektrawerk. Hij gebruikt hoogwaardige materialen en gereedschappen om ervoor te zorgen dat elke klus tot in de puntjes wordt uitgevoerd.

Bij grotere projecten en verbouwingen heb ik ook de connecties om deze uit te voeren.

Bij Klusbedrijf M. van Hoorn staat klanttevredenheid en kwaliteit voorop en wordt er altijd nauw samengewerkt met de klant om ervoor te zorgen dat aan hun wensen en eisen wordt voldaan. Er wordt altijd duidelijk gecommuniceerd over de voortgang van de klus, zodat de klant altijd op de hoogte is.

Als klusjesman is M. van Hoorn flexibel en kan hij zich aanpassen aan de planning en budget van de klant, zodat de klus op tijd en binnen budget wordt uitgevoerd. Kortom, als u op zoek bent naar een betrouwbare klusjesman in Lochem en omgeving, dan kunt u rekenen op de vakmanschap en professionaliteit van Klusbedrijf M. van Hoorn. Neem gerust contact op om te bespreken hoe hij u van dienst kan zijn.